WITec dobitnik nagrade Wiley Analytical Science Award 2021

WITec dobitnik nagrade Wiley Analytical Science Award 2021

WITec GmbH, inovator na področju ramanskig in korelacijskih slikovnih mikroskopov, je za orodje za avtomatizirano analizo delcev ParticleScout prejel nagrado Wiley Analytical Science Award 2021. ParticleScout je osvojil 2. mesto v kategoriji: Spektroskopija in mikroskopija.

Ta nagrada je priznanje za izjemne inovacije v opremi, ki se uporablja za znanstvene analize. Nevtralna žirija strokovnjakov v podjetju Wiley je pripravila ožji izbor iz celotnega nabora prijav, nato pa so bralci tiskanih in digitalnih izdaj serije revij Wiley Analytical Science glasovali za svoje favorite. Zmagovalce so razglasili na konferenci Wiley Analytical Science 2020.

"Zelo smo počaščeni, da je ParticleScout prejel to nagrado, še posebej, ker so jo izbrali bralci Wileyja," je povedal Harald Fischer, direktor trženja pri podjetju WITec. "Izbor za finalista, ki ga nato podpre toliko posameznikov, mislim, da odraža moč naše tehnologije in tudi širše zavedanje, da je natančno merjenje mikrodelcev in mikroplastike v našem okolju pomembna in aktualna sposobnost."

ParticleScout je napredno orodje za analizo delcev, ki uporablja belo svetlobo in ramansko mikroskopijo, hitro in nedestruktivno kemijsko karakterizacijsko metodo obrez označevanja vzorcev za iskanje, razvrščanje, prepoznavanje in kvantificiranje mikrodelcev. Poenostavlja celoten potek analize mikrodelcev, povečuje hitrost merjenja in število delcev, ki jih je mogoče oceniti.

Funkcije ParticleScout vključujejo sposobnost zaznavanja delcev, manjših od 1 µm, različne uporabniško določljive logične filtre za kategorizacijo delcev in popolno integracijo z ramansko programsko opremo za upravljanje spektralne baze podatkov za identifikacijo komponent vzorca.

Stran izdelka WITec ParticleScout: https://www.witec.de/particlescout/

Press release-WITec Wins Wiley Analytical Science Award 2021



Povezani izdelki