Grade Medical

Inovativni medicinski pripomočki za nego ran

Patentirana nanotehnološka rešitev z uporabo srebra

StopBac-edinstvene obloge za rane s srebrom

Izdelki StopBac STERILE tvorijo s svojimi edinstvenimi lastnostmi novo kategorijo, nekje vmes med preprostimi, standardnimi obvezami in celjenjem ran s pomočjo mokre obveze. Zaradi svojega učinka preventivne pregrade, ki med postopkom zdravljenja ščiti rano pred zapleti, predstavljajo stroškovno ugodnejšo obliko zdravljenja v primerjavi s preprostimi obvezami.

STOPBAC JE UČINKOVITA METODA ZDRAVLJENJA RAN

StopBac STERILE je celovit nabor medicinskih pripomočkov za zdravljenje ran. Zaradi svoje patentirane nanotehnologije s srebrnimi kationi zagotavlja idealno preventivno zaščito pred kontaminacijo ran, zmanjša tveganje okužb in preprečuje nastanek zapletov, povezanih z okužbami, katerih posledica je izjemno povišanje stroškov zdravljenja in pretresljiv vpliv na zdravje bolnikov. Izdelki StopBac STERILE s svojim edinstvenim delovanjem pripomorejo k hitrejšemu zdravljenju ran in krajši hospitalizaciji, omogočijo pa tudi manj pogosto menjavo obvez in zmanjšajo porabo analgetikov ter antibiotikov.

StopBac je torej stroškovno ugodna metoda zdravljenja pooperativnih in kroničnih ran, ki izboljša oskrbo bolnikov, pripomore k hitrejšemu in učinkovitejšemu zdravljenju ran in prihrani čas zdravstvenemu osebju.

INOVATIVNA NANOTEHNOLOGIJA STOPBAC

Inovativno hipoalergeno zdravljenje kirurških ran StopBac STERILE je osnovano na edinstveni patentirani nanotehnologiji sol-gel. Organsko-anorganski hibridni oligomer s srebrnimi kationi, vezanimi v raztopini srebrovega nitrata, zagotavlja dolgotrajno protimikrobno delovanje tudi v primeru številnih sevov, ki so odporni na antibiotike. Protimikrobno sredstvo so srebrni kationi, ki povzročijo ireverzibilne spremembe v bakterijskih celicah ter njihovo celično smrt, sestava same raztopine pa zagotavlja sinergijsko podporo temu postopku.

ODLIČNE FUNKCIONALNE LASTNOSTI
  • Dokazan protimikrobni učinek
  • Zmanjšanje pogostosti menjavanja obveze
  • Visoka stopnja absorpcije izločka
  • Se ne prilepi na dno rane
  • Elastična zasnova, podobna gazi
  • Odlične lastnosti lepljenja
DERMATOLOŠKO PREIZKUŠENO

Na občutljivi koži ni bilo zaznanega draženja (skladnost s standardom ISO 10993-10:2010)

Prednosti izdelkov StopBac
  • Optimalno preprečevanje okužb ran
  • Dokazan protimikrobni učinek
  • Uporablja edinstveno raztopino serbrovega nitrata (AgNO3)
  • Zanesljivo absorbira izloček

Spletna stran proizvajalca

Nastavi padajočo smer

3 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer

3 elementov

na stran