Product was successfully added to your shopping cart.
01 511 60 93KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

Vaša košarica je prazna

NGAL Test Reagent Kit

Hiter pregled

NGAL Test Reagent Kit

Zaloga: Na zalogi

0,00 €

Opis izdelka

NGAL (neutrofil gelatinse-associated lipocalin) je biomarker za diagnosticiranje akutne ledvične okvare (ALO). Njegova ključna prednost je v hitrejšem odzivu v primerjavi z dosedanjimi poznanimi markerji, kot sta na primer serumski kreatinin in cistatin-C, Dosedanji testi so pokazatelji funkcije oziroma delovanja ledvic, medtem ko NGAL prikaže ledvično okvaro. Koncentracija NGAL se poveča tudi do 48 ur prej, preden bi težavo drugače odkrili, in je sorazmerna s stopnjo okvare. Določitev koncentracije NGAL tako omogoča zgodnjo diagnozo, hkrati pa ima tudi napovedno prognostično vrednost pri bolnikih z ALO.

Merjenje koncentracije NGAL v urinu ali plazmi daje podatke o stanju ledvic, ki jih potrebujete za hitro odločanje na primer v naslednjih okoljih:

  • Intenzivna nega - spremljanje stanja bolnika
  • Nujna medicinska pomoč-urgenca - orodje za triažo
  • Transplantacija ledvice - napovedna ocena
  • Operacije s kardiopulmonarnim obvodom-NGAL odkrije poškodbe ledvic zaradi operacije
  • Intravenska kontrastna sredstva - ocena nefrotoksičnosti

NGAL Test™ je turbidimetrični imunski test za kvantitativno določanje NGAL v urinu ali EDTA plazmi. Test lahko izvajate na večini avtomatiziranih analizatorjih za klnično kemijo. Iz samo nekaj kapljic vzorca dobite rezultat že v 10 minutah.

Nastavitve (aplikacije) so na voljo za širog krog analizatorjev proizvajalcev, kot so Roche, Abbott, Siemens in Beckman Coulter,...

Kot pri vsakem dignostičnem testu, je tudi koncentracijo NGAL potrebno interpretirati v kombinaciji z drugimi pokazatelji in celokupno klinično sliko bolnika.

Dodatne informacije

SKU ST001CA
Volumen Ne
Koncentracija Ne
Barva Ne
Različica Ne

KUPOVALI TUDI

[profiler]
Memory usage: real: 32243712, emalloc: 31297600
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem