Capp pipeta, variabilni vol. 20-200 µl, ecopipeta

Capp pipeta, variabilni vol. 20-200 µl, ecopipeta

Betafix elastični hipoalergični povoj 50x6cm, lepljiv del za fiksiranje, tampon fi 2,6cm-pakiranje v paru

elastični hipoalergični povoj za fistulo in druga vbodna mesta
0,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
S0030

Povoj za fistulo

Elastični povoj s tamponom visoke vpojnosti, narejenim iz dveh plasti ločenih z neprepustno folijo, za dokončno oskrbo vbodnega mesta.

Izdelek se uporablja za kompresijsko hemostazo vbodnih mest po izvleku igel na koncu dialize. Indiciran je tudi za bolnike, ki se zdravijo z intravenskimi infuzijami ali transfuzijami. Uporablja se lahko za preveze vbodnih mest pri odvzemu krvi za laboratorij in pri krvodajalcih.

Zmanjša tveganja za krvavitev zaradi nenehnega stiskanja, ki deluje na fistule in deluje kot zaščitna pregrada, ki ščiti pred okužbami. Nelepljiva biokompatibilna površina tampona zagotavlja atravmatsko odstranitev.

Elastični povoj za fistulo ima dvoslojni tampon z visoko vpojnostjo in lepilni trak za boljše fiksiranje. Zaradi kompresije ima hemostatičen učinek, posebej je zato uporaben za oskrbo vbodnih mest po hemodializi, primeren je tudi za uporabo po infuzijah in transfuzijah in drugje, kjer pride do punkcije žil.

Betafix je zasnovan za zaustavljanje krvi in zmanjšanje nevarnosti krvavitve, zahvaljujoč kompresiji na vbodno mesto, hkrati pa zaščiti tudi pred okužbo. Biokompatibilna plast na tamponu se ne lepi na kožo in zagotavlja netravmatsko odstranitev. Lepilni trak pomaga pri fiksiranju povoja.

Več informacij
SKU S0030

Povezane objave